Peedipitsad on väga-väga maitsvad ja tervislikud, valmivad lihtsasti ning on samas ka üsna atraktiivsed. Minu arvates võib neid julgelt ka peolaual pakkuda!
Kes peedi küpsetamisega varem tegelenud ei ole, võib sellest lähemalt lugeda marineeritud peedi sissekandes. Tegemist ei ole millegi kaelamurdvaga, nii et tasub julgelt tegutsema asuda!
Vaja läheb:
- Ahjus küpsetatud või keedetud peeti
- Ahju- või grillkanatükikesi
- Tomatit
- Riivjuustu
- Ürdisoola, pipart, (broilerimaitseainet)
- Sinepit
- Santa Maria Garlic & Pepperit, Pasta Rossat, basiilikut vm toredat
Väikesed peedipitsad valmivad nii:
1. Lõika peedist õhemat sorti viilud ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
2. Määri peediviiludele veidi sinepit ning raputa ürdisoola.
3. Aseta peale kanatükid, millele võid raputada veidi broilerimaitseainet, ning tomativiilud. Jahvata peale Pasta Rossat, Garlic & Pepperit või haki värsket basiilikut ning riputa veel veidi ürdisoola ja pipart.
4. Tõsta kõige otsa kuhjake riivjuustu ning tõsta peedipitsad ahju.
5. Küpseta kümmekond minutit ehk seni, kuni juust on sulanud ja ülejäänud komponendid soojad.
6. Rõõmsat pitsaelamust!
No comments:
Post a Comment