Saturday, December 3, 2011

Pastaomlett

Täisterapasta tõttu on see omlett tavalisest veel toitvam. Kes soovib, võib paprika ja kõrvitsa asemel muid köögivilju kasutada (nt herned teevad omleti toredalt magusaks!), kuid sel kujul oli ta äärmiselt maitsev.



Vaja läheb:

  • 1 kl täisterapastat
  • 4-5 muna
  • 0,5 dl vee-piimasegu
  • 0,6 tl soola
  • Pipart
  • 1 väike paprika
  • Mõned (suvi)kõrvitsatükid
  • 3-4 paksemat singiviilu
Omlett valmib nii:
  1. Keeda pasta soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks.
  2. Klopi munad vee-piimaseguga lahti, lisa sool, pipart, tükeldatud paprika, sink ja kõrvits ning veidi jahtunud pasta.
  3. Kalla väiksesse rasvainega määritud vormi ning küpseta 225 kraadi juures seni, kuni munad on hüübinud ja omlett pealt kuldkollane.
  4. Lase omletil mõnikümmend minutit või täielikult jahtuda ning asu sööma!

Serveeri toorsalati või mõne vahva hoidise seltsis ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...