Vaja läheb:
- 5 keedukartulit (keetsin koorega)
- 5 muna
- 1/2 klaasi piima
- 50 g riivjuustu (mina tükeldasin suitsujuustu, sest suitsujuust on täiega lahe!)
- Tilli, murulauku
- Soola
- Pipart
- Šampinjone
- Paprikatükikesi
1. Pane ahi 250 kraadi juurde sooja (retseptis oli mainitud küll 200 kraadi, kuid siis oleks pirukaga ilmselt veel kauem läinud).
2. Kui lisad šampinjone, hauta need pannil paprikatükikestega läbi.
3. Viiluta keedukartul ning lao õliga määritud ahjuvormi põhja.
4. Nende peale kalla pannil hautatud paprika ning seened koos hautamisvedelikuga.
6. Kalla munasegu kõige peale ning vorm ongi valmis ahju minema.
7. Küpseta seni, kuni ta pealt kergelt kuldseks tõmbub (ehk siis umbes 45 minutit).
Ketšup/tomatikaste sobib ka peale imehästi.
Till+muna+kartul= nämm

No comments:
Post a Comment